ФОРУМ про IT

ФОРУМ про IT

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 25.12.2025 - 17:49:35
Страницы:  1  

Пошук якісного одягу

СообщениеАвтор

Дівчата, хто підкаже де знайти якісний базовий одяг за розумною ціною? Втомилася від пошуків, все або занадто дорого, або якість жахлива. Хочеться знайти щось середнє - і якісно, і не з космосу за ціною.

--------------------------------------------------
В жизни не бывает чудес, потому что сама жизнь - это чудо

Кареглазка

Душа компании

Статистика:
23.09.25 - 22:49:57
Сообщение # 1
RE: Пошук якісного одягу

Я останнім часом беру речі тільки у перевірених місцях. Головне дивитися на склад тканини та відгуки покупців. Якщо тканина натуральна або з хорошою синтетикою, то зазвичай носиться довго. Ще важливо правильно доглядати - прати за інструкцією на етикетці.

Лес

Душа компании

Статистика:
23.09.25 - 23:19:40
Сообщение # 2

Цитата:
Я останнім часом беру речі тільки у перевірених місцях. Головне дивитися на склад тканини та відгуки покупців. Якщо тканина натуральна або з хорошою синтетикою, то зазвичай носиться довго. Ще важливо правильно доглядати - прати за інструкцією на етикетці.
Повністю підтримую про якість тканин! Я вже кілька років замовляю одяг від виробника в українському бренді EXI, дуже задоволена. Базовий гардероб звідти служить мені вже другий рік, і виглядає як новий. Зручний одяг для щодня, ніколи не розчаровувала якість. Ось їхній сайт https://exi.ua/, там можна подивитися весь асортимент та почитати детальні описи.

--------------------------------------------------
http://mashavasilieva.livejournal.com/

Маленьке біляве стерво

Душа компании

Статистика:
24.09.25 - 00:11:32
Сообщение # 3
Следующая тема: Паркет из ясеня
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

inside: Phorum 3.33.3