ФОРУМ про IT

ФОРУМ про IT

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 25.12.2025 - 10:34:03
Страницы:  1  

Світильники для ванної кімнати

СообщениеАвтор

Потрібна консультація щодо освітлення у ванній кімнаті. Кімната стандартного розміру, є дзеркало над умивальником. Хочу встановити настінні світильники, але не знаю, на що звернути увагу при виборі. Яка має бути ступінь захисту від вологи?

Ольга Май

Душа компании

Статистика:
04.08.25 - 22:45:21
Сообщение # 1
RE: Світильники для ванної кімнати

У ванній кімнаті критично важлива ступінь захисту IP. Мінімум IP44, але краще IP65. Це гарантує безпеку від попадання вологи всередину світильника. Також зверніть увагу на матеріали - вони повинні бути стійкими до корозії. Розміщувати світильники краще на відстані не менше 60 см від джерел води.

--------------------------------------------------
WPF Manga ReaderPapercrafting eternally

Cronus

Душа компании

Статистика:
04.08.25 - 23:19:02
Сообщение # 2

Встановлював освітлення у ванній півроку тому і можу поділитися досвідом. Найголовніше - не економити на якості та безпеці. Взяв спеціальні вологозахищені моделі, розмістив два світильники по боках дзеркала для рівномірного освітлення обличчя. Дуже задоволений результатом! Якісний настінний світільник з високим ступенем захисту прослужить довгі роки. Обов'язково перевіряйте сертифікати якості при покупці.

annomaliya

Душа компании

Статистика:
05.08.25 - 00:03:12
Сообщение # 3
Следующая тема: Копченая паприка для аджики
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

inside: Phorum 3.33.3